Kvällen före



Jag har klippt mig!
Fatta vad duktig jag är. Jag drar mig verkligen för att gå till frisören. Blir klippning kanske en eller två gånger per år. Egentligen älskar jag att sitta där i stolen, men:

1) det kostar pengar
2) man måste ta sig dit.

Okej - det är egentligen inte så dyrt och jag går förbi femtielva frisörer när jag promenerar till stan. Men alltså, jag tror det är den sista punkten som spökar:

3) barndomstrauma.

Jag hade så långt och vackert hår när jag var yngre, som jag älskade över allt annat. Nästan i alla fall. Varje besök till frisören var därför snudd på jordens undergång för mig. Sånt där hänger kvar. Tydligen.

Vandrade även till biblioteket
där jag skrev ut vartenda litet sketet resepapper jag fått inför morgondagen. Ni förstår inte vilket kaos den beställningen är alltså. Resebyråer är inte min grej, hade hellre skött det hela själv. Fast inte betalat dårå. Heh.

Lånade två ljudböcker
när jag ändå var i farten. Spook Country av William Gibson och Gone Tomorrow av Lee Child. Tänkte lägga in en i mp3-spelaren och ta med imorgon. Man har ju varit med förr.

Inhandlade muffins för att trösta mitt onda finger med. Mashmallowsmuffins. Smaskens vare. Har också rensat hårddisken lite till, så jag fick plats med att tömma minneskorten från kameran. Och så har jag laddat kameran också, se där. Snart kanske jag inte ens näns kalla mig själv bohèm om jag ska vara såhär produktiv i tid och otid.

Solsidan av att kuska land och rike runt för att söka jobb är såklart att kuska land och rike runt. Med kameran i högsta hugg. Visserligen har jag sällan tid med några längre fototurer och sällan har jag tur med vädret, men när det klaffar, då värmer det gott i ett litet konstnärshjärta. I Visby har jag kanske två timmar på mig att fota järnet. Lite mer om jag skippar lunchen. Hoppas nu att jag inte går vilse!

Kram på er go' vänner! ♥ ♥ ♥
Livet & Annat personligt | | 9 kommentarer |
Upp